Julian F. Christmas

Direktør @ Intelligo Denmark ApS

Direkte telefon: 28603121
Direkte e-mail: jc@intelligodenmark.dk

Julian F. Christmas er ide manden bag Intelligo Denmark ApS' SaaS produkt og fungerer samtidig som direktør for selskabet.

Ekspert i konverteringsoptimering

Julian har arbejdet med online markedsføring og konverteringsoptimering siden 2008.
Hans tilgang til online optimeringsarbejde er bundet op i hans naturvidenskabelige baggrund, hvilket bevirker et stort fokus på præcise KPI'er, statistiske modeller og databaseret rapportering. Julian er ikke typen der lader sig influere af sin mavefornemmelse når det kommer til at løfte bundlinjen i vores kunders forretninger. Julians mange år inden for webudvikling og online markedsføring har ført til, at han har arbejdet med mere end 160 forskellige danske og internationale eCommerce virksomheder.

Inden for de seneste år har Julian fokuseret på at sænke den kognitive load hos brugerne. Julian siger tit sætninger som "Lad os lave en splittest?" , "Hvad siger data – og ikke din mavefornemmelse." og "Sænk den kognitive load, øg den kommercielle værdi" .

Julian skruer på håndtaget brugergeneret indhold, lader sig inspirere fra nudging tankegangen og leverer konkrete data for at underbygge sine hypoteser.

Hvis du vil læse mere om hvad Intelligo er for en virksomhed kan du gøre det på vores om side.

Frivilligt arbejde

Siden efteråret 2017 har Julian været en del af det internationale velgørenhedsprojekt, Team Rynkeby.

Team Rynkeby består af 1.700 cykelryttere og 450 frivillige hjælpere.
De mange deltagere er fordelt på 49 hold fra Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. Målet er at alle deltagere skal træde i pedalerne for at nå Paris i sommeren 2018.

Før de danske og europæiske landeveje skal indtages, skal alle dog gøre deres for at samle donationer ind til den gode sag. Team Rynkeby handler nemlig om mere end blot at cykle i flok til Paris. Det handler om at samle godt kr. 50.000.000 ind årligt til BørneLungeFonden og BørneCancerFonden.

Julian er bl.a. ansvarlig for deltagernes personlige indsamling på Team Rynkeby København (Internt i Team Rynkeby kaldt MyCollection ). Han har bl.a. udviklet en udvidelse til Rynkeby's interne system for at øge antallet af donationer.

Intelligo er godkendt som SMV Digital rådgivere Intelligo er godkendt SMV PRO rådgivere
Julian har to børn, en søn og en datter
Julian nyder ture ud i naturen med sine børn
Intelligo er flere gange hædret med Børsen Gazelle prisen