Betingelser for nyhedsbrev

Ved tilmelding til Nyhedsbrevet, download af e-bog eller brug af andre services på intelligodenmark.dk giver du samtidig samtykke til at Intelligo Denmark ApS, herefter kaldet Intelligo, må tage kontakt og/eller sende dig relevante tips, tricks og guides, samt andet markedsføringsmateriale. Du kan altid nemt og gratis afmelde dig igen, og alt data omkring din tilmelding vil samtidig blive slettet.

Indhold & frekvens

Indholdet af nyhedsbrevet består typisk af de tre-fire seneste artikler fra bloggen, samtidig med en kort opdatering på andre nyheder. Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer afhængigt af hvor ofte der bliver lagt nye artikler på bloggen, men typisk vil dette blive udsendt én gang om måneden.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet, download, køb eller e-bøger mv, afgives aldrig til tredjepart. Dette gøres kun hvis brugeren selv har givet specifik skriftlig tilladelse hertil (denne tilladelse er ikke omfattet nærværende betingelser og skal derfor indsamles separat).

Oplysninger indsamlet i forbindelse ved registrering, køb, download af eller deltagelse i en undersøgelse m.v. anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden og sikre at disse modtager relevant indhold, samt at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse.

Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger Intelligo har registreret om dig, skal du rette henvendelse på legal@intelligodenmark.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Læs hele Cookie og privatlivspolitikken her