Magento logo

Et webbureau specialiseret i Magento webshops

— I hjertet af København finder du et lille bureau specialiseret i webshopløsninger baseret på Magento 1.X og 2.X. Vi har arbejdet med Magento i samlet over 15 år. Det betyder for dig, at du får adgang til mangeårig ekspertise, hurtig problemløsning og et stort kendskab til Magentos optimeringsmuligheder.

Et konkurrencedygtigt Magento bureau

Et konkurrencedygtigt Magento bureau skal efter vores mening difference sig på følgende parametre:

•   Transparent kommunikation
•   Teknisk-optimerede løsninger af høj kvalitet
•   Overordnet forretningsforståelse for din webshop

Det mener vi, at vi selv gør og fortæller dig gerne om hvilken betydning det kan have for dig som webshopejer eller eCommerce manager.

Transparent kommunikation

Har du drevet en Magento webshop over en årrække, har du sikkert også været igennem et par forskellige udviklere/bureauer. Du har måske oplevet at det enten har været svært at forstå den tekniske jargon hos udviklere eller at alt kommunikation skulle gå gennem en projektleder, der ikke havde den nødvendige tekniske indsigt.

Det har vi valgt at gøre noget ved hos Intelligo.

Hos Intelligo får du direkte adgang til den/de udvikler(e), der arbejder med din løsning. Vi kommunikerer på et sprog, som du forstår og uden at gøres uforståeligt med teknisk jargon. Vi ved, at du gerne vil være med i beslutningsprocesserne, men du vil ikke blandes ind i hvordan hvert enkelt semikolon skal sættes.

For dig betyder det; at vi altid afklarer præcis hvad du ønsker, udvikler den optimale tekniske løsning og efterfølgende gennemgår løsningen i nøjagtigt så detaljeret en form, at du har tryghed ved løsningen, men det ikke ender med at blive teknisk volapyk.

Teknisk optimerede løsninger af høj kvalitet

Magento har altid været en teknisk tung løsning – det ved vi. Vi ved også, at mange udviklere "hacker" sig igennem udvikling af webshopløsninger i Magento med filosofien "Virker det nu, så virker det sikkert også i morgen". Sådan gør vi ikke hos Intelligo.

Vi bruger kontinuerlig versionering til alle projekter. Vi sikrer en høj teknisk kvalitet ved at overholde internationale standarder for udvikling indenfor PHP og Magento samtidig med vi løbende laver kvalitets review af vores codepool.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du får en løsning som er fremtidigsikret. En løsning som ikke går i stykker ved næste opdatering af PHP eller et Magento patch.

Det at vi versionerer vores arbejder løbende ved brug af Git gør det nemt for os selv og evt. dine andre eksterne partnere at finde frem til hvilke ændringer, der er blevet lavet hvornår.

Alt i alt betyder en høj kvalitet i vores programmeringsarbejde, at du kan sove trygt om natten.

Overordnet forretningsforståelse for din webshop

For os er Magento en spændende platform at arbejde med, men for dig er det dit levebrød.

Det har vi stor respekt for. Vi gør derfor en dyd ud af, at forstå den bagvedliggende forretning. Det betyder bl.a. at vi går op i at forstå historien bag forretningen, forretningskritiske KPI’er og noget så basalt som hvordan en ordre fysisk håndteres hos jer.

Ved at have et indgående kendskab til netop din webshop kan vi komme med gode ideer til optimering af såvel webshoppens brugeroplevelsen samt de bagvedliggende forretningsgange.

Et godt eksempel er, at vi hos mange kunder hjælper dem med at opsætte en printer, der automatisk udskriver alle nye ordrer så snart de er gennemført i webshoppen. Det letter op til 2 timers arbejde hver dag.

Søgemaskineoptimering af Magento

Magento er en stor og fleksibel platform bygget med henblik på eksplosiv vækst. Dog kan den høje fleksibilitet give udfordringer når det kommer til generel søgemaskineoptimering (SEO).

Magento har endvidere altid haft nogle små børnesygdomme, der kan have stor indflydelse på søgemaskinernes forståelse af sidens struktur. Det er alt sammen udfordringer, som vi tidligere har set og løst på andre Magento løsninger. Vi kan også gøre det på din webshop.

Har du tidligere fået lavet en teknisk SEO-gennemgang af din webshop, kan du være stød på begreber som:

•   Kannibalisering af interne sider
•   Fejlagtige canonical tag
•   Et utal af sider med duplikeret indhold
•   Interne søgeresultat sider der er at finde i Googles index
•   Sider der er mulige at kalde via både http og https
•   Ukontrollerbare H1 tag på kategori og produkt sider

Alle disse udfordringer kan være med til at stoppe din virksomheds vækst, og det er vigtigt der bliver taget kompetent hånd om dem. Det kan vi hjælpe dig med.

SEO

Andre som dig vi har hjulpet

Webshop med designerbrands

Driver du en webshop med designerbrands, så er du nok bekendt med udfordringen i, at skille sig ud fra mængden. Mange andre webshops sælger produkter, der er nøjagtigt magen til dine - så hvordan skiller du dig så ud?

Udfordring

Vi har i en 12 måneders periode samarbejdet med en webshop, der sælger kendte designerbrands til en kræsen målgruppe. Webshoppen havde indledende en dalende konverteringsrate og fandt det svært, at skelne sig ud i et voksende rødt marked.


Løsning

Gennem løbende analyser af tilgængelig kvantitativ data, sessionsoptagelser og brugertest fandt vi frem til flere områder på webshoppen, der kunne forbedres. Vi udfører løbende dataanalyse og splittest for at opstille og bekræfte hypoteser.

Vi har bl.a. arbejdet med at fortælle "Den gode historie", skabe autoritet og udvise ekspertise på webshoppen.


Resultat

Gennem et struktureret samarbejde og dialog har vi løftet konverteringsraten med 116,49% set i forhold til samme periode foregående år.

Endvidere er afbrydelsesfrekvensen under checkout-processen faldet betydeligt og gennemsnitlig sessionsvarighed steget med 38,55%.


Fysisk butik med webshop

Væksten indenfor e-commerce har været stejlt stigende de seneste år. Vi blev kontaktet af en forretning med to fysiske forretninger i Indre København. Indehaverne havde et ønske om, at optimere online tilstedeværelsen og øge omsætningen gennem e-commerce.


Udfordring

For fysiske forretninger kan springet til online være udfordrende, eksekveres det rigtig er belønningen stor. Målet kan være, at der opstår en synergieffekt mellem den fysiske forretning og webshoppen. Hvordan eksekveres dette rigtigt?


Løsning

Vi indså hurtigt, at den tidligere webshopløsning ikke stod til at redde. Vi valgte derfor i tæt samarbejde med kunden, at udvikle en ny webshop fra bunden.

Den nye webshop fungerer både selvstændigt og som touchpoint på customer journey mod de to fysiske forretninger i indre København.

Efter at have vist høj ROI på den danske platform, blev der truffet beslutning om, at udvide til det engelsksprogede marked.


Resultat

Webshoppen har i den indledende periode leveret en stigning i konverteringsrate på gennemsnitligt 39,20% hver måned, set i forhold til måneden før.

Overordnet er konverteringsraten steget med 361% sammenlignet med tidligere år før vores samarbejde.

Anmeldelser er kun begyndelse

Social proof er vigtigt for konverteringerne på webshops, da vi som kunder ikke kan møde hverken menneskene bag eller produktet før vi skal afgive vores kreditkortoplysninger.

INTELLIGO.app indsamler automatisk kundernes feedback, sortere den og hjælper med at sprede den på sociale medier. Gennem brugen af brugergenereret indhold øges konverteringsraten på din webshop.


Få hjælp til at optimere din webshop