Rie Larsen

Rie Larsen

Webudvikler @ Intelligo Denmark ApS

Rie Larsen er kvinden, der eksekverer mange af projekterne hos Intelligo Denmark ApS og sørger for at de større visioner kommer ned i linjer med kode.

Ekspert i Magento

Rie Larsen er uddannet multimediedesigner, som hun herefter har toppet med en professionsbachelor i Web Development. Rie har gennem sine uddannelser arbejdet vidt og bredt med mange Content Management Systemer og teoretiske modeller. Dog har hun de seneste år primært fokuseret på udvikling af Magento webshops.

Rie besidder både kompetencerne til at udvikle kompleks backend logik og æstetisk velfungerende frontend oplevelser. Hun er endvidere velbevandret i Magento’s administrationsdel og vejleder kunderne i deres daglige webshop-drift.

Rie Larsen har under sin uddannelse suppleret studierne med relevant studiejob hos et dansk online marketing- og webudviklingsbureau, før hun kom til Intelligo i januar 2018. Gennem sit studiejob har Rie stiftet bekendtskab med den daglige drift og optimering af mere end 15 danske og internationale webshops.

Siden start 2017 har Rie endvidere fokuseret på at øge konverteringsraten på de webshops hun arbejdede med gennem en struktureret tilgang til dataindsamling, analyse og opsætning af splittests.

Fingeren på Instagram og blogger pulsen

Rie holder et vågent øje med alt hvad der sker hos større danske og internationale Instagram og blog influenter. Hun er derfor velbevandret i de nyeste trends inden for sociale medier og content marketing. Denne viden bringer hun med ind i Intelligo’s kundeprojekter og ser ofte muligheder for at optimere kundernes brug af eksterne kommunikation med deres målgruppe.

Rie har et naturligt talent for, at se relationer og datapunkter sammen. Hun påpeger derfor ofte fejl eller inkonsekvente indlæg fra diverse influenter med efterfølgende stor læringsværdi for hele holdet hos Intelligo.

Rie har sit primære fokus inden for mad, tøj og makeup.

Kontakt information

Email: rla@intelligodenmark.dk

Direkte tlf.: 28603121

Sociale profiler

Facebook

Twitter

Certificeringer

Rie Larsen er certificeret i Google Analytics
Rie udforsker tit København og de mange smukke steder i byen
Lad os bare være ærlige, Rie er ikke noget vinter menneske. Hun elsker sommer.
Rie prøver tit nye resturanter
Rie har indført Cheesecake på kontoret - og vi siger alle tak!
God kaffe skal man aldrig sige nej til :-)
Rie elsker at prøve nye resturanter rundt omkring i København

Seneste artikler skrevet af Rie Larsen

4 Jun 2019

Sådan optimerer du din mobile konverteringsrate [Guide 2019]

I dag kommer op til 80% af din trafik fra mobile enheder, men hvordan er konverteringsraten på mobiler set i forhold til desktop? Hvis du gør som mange andre, så er den ikke god. En mobiloptimering af din webshop handler ikke kun om, at den skal være responsiv. Det handler om at give brugeren en god oplevelse.

Telefonen er nem og hurtig at bruge når man er på farten - men også hjemme i sofaen. Kigger du den data, som der er blevet indsamlet via Google Analytics på din webshop, så vil du højst sandsynligt også se, at sessioner fra mobile enheder vægter højt - hvis ikke højst. Mange "glemmer" at mobiloptimere deres webshop, hvorfor konverteringsraten på desktop-versionen oftest er højere - på trods af at der egentlig er flest sessioner fra mobile enheder. Hvis du ønsker at øge din konverteringsrate på...

16 May 2018

Guide: Sådan kommer du i gang med konverteringsoptimering

Du kunne godt tænke dig flere ordrer på din webshop, men hvordan gør du og hvad betyder de mange begreber, der bliver slynget rundt på internettet? Her bliver du taget i hånden og guidet i gang med konverteringsoptimering af din webshop.

Du har sikkert brugt meget tid på søgemaskineoptimering på din webshop, som har skabt mere trafik - men hvorfor køber flere besøgende ikke noget nu når trafikken bare spiller? Det skal vi to have gjort noget ved og her kommer konverteringsoptimering ind i billedet. Hvad er konverteringsoptimering? For at blive klogere på konverteringsoptimering (CRO - Conversion Rate Optimization), bør du først forstå hvad en konvertering egentlig er. En konvertering er, når brugeren foretager en “aktiv” hand...

7 Jun 2018

Forstå dine data og øg dine salg online

I min sidste artikel præsenterede jeg dig for konverteringsoptimering, fortalte lidt om hvad det går ud på - og hvad din konverteringsrate bør være for at være tilfredsstillende. I denne artikel vil jeg guide dig igennem, hvordan du kan finde guldkorn i dine data når du skal til at optimere din konverteringsrate.

Er du klar til at komme i gang med konverteringsoptimering? Jeg vil bl.a. komme ind på hvilke tests du kan lave, og hvor du skal kigge efter data henne. Lad os starte med usability, eller på dansk brugervenlighed, er en essentiel del, som der skal tages højde for når det kommer til konverteringsoptimering. Hvordan kan du så optimere på brugervenligheden? Jo, du skal starte med de såkaldte brugertests. Det er igennem disse tests, at du kan se hvordan og om de besøgende interagerer med din webs...

13 Jul 2018

Den gode kategori-overskrift i Magento

Magento halter på flere områder når det kommer til søgemaskineoptimering. Her er du nødt til at implementere løsninger selv for at være konkurrencedygtig. En af disse områder er standard-overskriften, som genereres på kategorierne der som regel er et H1-tag. H1-overskriften er i høj grad vigtig ift. søgemaskineoptimering, og den skal meget gerne indeholde de søgeord, som du ønsker den pågældende side skal findes på. Der bør kun være ét H1 pr side, hvilket gælder alle typer sider, da det er sidens overskrift.

Hvor går det galt for Magento? I 9 ud af 10 tilfælde genereres kategoriens overskrift i Magento ud fra kategoriens navn, som også er den, der vises i din menu. SEO-mæssigt er dette ikke tilfredsstillende, da vi oftest ønsker en hel sætning/flere ord, hvori søgeordene bruges. Kategoriens overskrift skal samtidig være unik. Men vigtigere end den SEO fare, der ligger i Magentos standard kategorifunktion, så skal overskriften forsikre brugeren om, at de er havnet i den rigtige kategori. Dette har...

24 Oct 2018

Title-tag får brugeren til at klikke på din webshop

Du ved allerede, at søgemaskineoptimering i dag er en central rolle af en virksomheds markedsføring, da det er vigtigt at rangere højt i søgeresultaterne for at nå bedst muligt ud til brugerne. Der er mange aspekter af søgemaskineoptimering, herunder on-page SEO som består af forskellige elementer - blandt andet title-tags. Som webshopejer har du og/eller dine medarbejdere helt sikkert brugt masser af tid og kræfter på at udarbejde beskrivende og fængende indhold til din webshop. De fleste har dog tendens til at overse title-tags og meta beskrivelser, som ligeså vel som indholdet på din webshop også skal være beskrivende og fængende.

Hvorfor er et optimeret title-tag så vigtigt? Et velskreven og optimeret title-tag er i høj grad med til at øge CTR (Click-through-rate), som kort fortalt er den procentdel af brugere, som ender med at klikke sig ind på en side på din webshop, som vises i søgeresultaterne. Det er altså med dette title-tag, at du skal vække brugernes interesse ved første øjekast. Title-tagget skal indeholde søgeord, som angiver en præcis og konkret beskrivelse af hvad den pågældende side omhandler. På den måde...

9 Nov 2018

Brands der bruger andres billeder fra Instagram godt [Eksempler 2019]

Hver dag bliver der uploadet 95 millioner billeder til Instagram. De fleste af dem bliver indsendt af helt normale mennesker som du og jeg. Det betyder dog ikke, at der ikke er en masse god kommerciel værdi i de mange billeder. I denne artikel har jeg fundet tre eksempler, som du kan lade dig inspirere af, når du skal i gang med at dele dine kunders billeder på din brand-profil.

(Hvis du ikke er helt klar på hvilke regler der gælder når du vil dele andres billeder fra Instagram på fx din Magento webshop, så har vi skrevet en artikel om det her på bloggen) Hvem gør det godt med brugergenererede billeder på Instagram? Hvis jeg skal fremhæve en udenlandsk og to danske virksomheder, der gør det godt på Instagram, når det kommer til brugergenererede billeder vil jeg fremhæve AirBnB, Goodiebox. og FNUG. AirBnB på Instagram Med over 3.200.000 følgere er AirBnB med helt f...

5 Jun 2019

Sådan sælger du mere med rabatkoder [Guide 2019]

De fleste online købere kigger på tilbud, rabatter og undersøger priserne grundigt rundt omkring før de aflægger deres ordre. Du kender det måske selv - du er mere tilbøjelig til at foretage et køb på en webshop, hvis du har en fordel i ærmet, som enten kunne være i form af fri fragt eller en rabatkode, som giver lidt procenter på det samlede beløb i indkøbskurven.

Du har måske selv afprøvet kræfter med at give kunderne en rabatkode i forbindelse med årets store shoppedag Black Friday - men køber disse kunder på din webshop efterfølgende? Giver du dine eksisterende eller kommende kunder nogen fordel, som gør at de netop vælger din webshop at handle på? Hvis ikke, så læs videre her i artiklen, hvor jeg giver dig et par gode ideer til, hvordan du kan inkorporere rabatkoder på din webshop, så du kan opleve fordelene ved øget antal af konverteringer samt glad...

26 Apr 2020

Få styr på det visuelle hierarki og øg din konverteringsrate

Vi går meget op i æstetik og det visuelle udtryk af en hjemmeside som mennesker, især her i Skandinavien. Æstetik og design forblænder os af og til, og ofte tænker designerne slet ikke på den kommercielle hensigt, når de udarbejder designet til webshops. Jeg kan allerede afsløre for dig nu, at du bør fokusere mere på konverteringsfokuseret design frem for æstetik og design, hvis dit mål er at sælge mere på din webshop.

Hvad er det visuelle hierarki? Det visuelle hierarki... •   er vægten af de forskellige elementer på siden •   beskriver hvad brugeren opfatter først •   påvirker hvad brugeren husker fra en side Analysering af det visuelle hierarki Når du kigger på din webshop, bør du analysere og tænke over det visuelle hierarki på hver side - især siderne som brugerne rammer i deres købsflow. Et optimeret visuelt hierarki er med til at prioritere de vigtigste elemen...