Magento logo

Ny webshop? Udnyt potentialet i det velafprøvede e-handelssystem Magento

Magento indeholder alle værktøjer og funktioner en online forretning nogensinde kan få brug for. Med andre ord gør Magento alting muligt.

Hvad er Magento?

Magento er et af de mest udbredte e-handelsplatforme, og er det helt perfekte valg til den ambitiøse webshopejer. Systemet er både skalerbart og har en lang række af funktionaliteter, som gør at det i høj grad er velegnet til at udvikle webshops med et stort produktkatalog.

Ligeledes har det mange muligheder, herunder er det fx muligt at lave avancerede kunde- og prisstrukturer, som er med til at gøre Magento særdeles interessant for virksomheder med vækstplaner. Dertil er det oven i købet også open source, hvilket gør nemt at undersøge, fejlsøge og få hjælp til eventuelle problemer og hindringer.

En anden stor fordel er det overskuelige backend kontrolpanel, som er til fordel for dig som webshopejer, der måske ikke besidder de store tekniske kompetencer. Kontrolpanelet er logisk og nemt at finde rundt i, hvilket gør at du som webshopejer selv kan oprette produkter, håndtere ordrer og foretage eventuelle andre ændringer uden at skulle have den store tekniske viden. Systemet er nemlig rigtig godt struktureret både i forhold til kategorier, produkter og ordrer.

Der findes et hav af extensions (udvidelser til funktionaliteten) til Magento, som let kan implementeres på webshoppen. Hvis du fx ønsker en speciel funktionalitet, kan du næsten med garanti finde en extension, som kan gøre dette uden selv at skulle udvikle koden.

Dog er det ikke altid, at en extension netop opfylder dine specifikke behov, men så er det godt, at de altid kan tilrettes, således de passer perfekt ind i jeres arbejdsgang eller ønsker.

Hvordan kommer jeg i gang med Magento?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få en gratis demonstration af Magento og dets mange funktionaliteter. Du kan også søge mere information på den officielle hjemmeside magento.com.

Hvorfor vælge en Magento webshop?

At Magento indeholder alle værktøjer og funktioner som en online forretning nogensinde kan få brug for, er blot én af grundene til, at vi de seneste 10 år har brugt Magento som platform for de mange webshops, som vi har udviklet fra bunden. Med Magento kan vi bygge fuldt responsive, intuitive e-handelssider, der hjælper din virksomhed med at vækste på nettet.

Tilsammen har vi arbejdet med mere end 100 forskellige Magento projekter gennem årene. Vi har både arbejdet med tidligere versioner som 1.8 og 1.9 samt den nyeste Magento 2.2.5.

For dig betyder det, at din kommende webshop både kan baseres på Magento 1 og Magento 2. Gennem en åben dialog hjælper vi dig med at vælge hvilken version af Magento Community, der skal danne basis for din kommende online webshop.

Vi er et webbureau specialiseret i Magento. Det betyder bl.a. at vi bruger så mange af Magentos core funktioner som overhovedet muligt, hvilket sikrer dig mod usikre tredjeparts extensions og hurtige ”hack af core”, der ikke løbende kan opdateres.

Det betyder ikke, at vi er begrænset. Vi behersker Magento’s core funktioner til punkt og prikke. Det betyder for dig, at vi forholdsvis enkelt kan udvikle avanceret funktionalitet, som passer direkte ind i din virksomheds forretningsgange.

For dig betyder det bedre hastighed, en skalerbar løsning og endnu mere vigtigt et stort potentiale for vækst.

Fra idé til webshop – En gennemprøvet proces

Lad os være ærlige... Din webshop er ikke den første vi udvikler. Vi har prøvet det her før. Det betyder for dig, at du er i trygge hænder. Vi har arbejdsgangen og processerne på plads for at sikre dig den bedst mulige løsning indenfor den kortest mulige tidshorisont.

Her er overblikket over vores proces fra idé til færdiglanceret webshop:

1.   Indledende møde
2.   Indsamling af datapunkter
3.   Analyse af indsamlet data
4.   Møde: Designbrief
5.   Udarbejdelse af UI kit
6.   Møde: Præsentation og godkendelse af UI kit
7.   Udarbejdelse af design mockups
8.   Møde: Præsentation og godkendelse af design mockups
9.   Opsætning, tilpasning og programmering af Magento webshopløsning
10. Test
11. Møde: Gennemgang og test af alle funktioner på webshoppen
12. Lancering
13. Videreoptimering gennem indsamling af ny kvantitativ og kvalitativ data

SEO

Skift din nuværende webshop til en Magento webshop

SEO

Vi har stor erfaring med at rykke kunder fra en anden eksisterende webshop, herunder fx både WordPress og DanDomain, til en ny og mere skalerbar løsning - nemlig en Magento webshop.

Ved velstruktureret planlægning og dét at trække på vores store erfaring indenfor netop flytning af komplekse webshopløsninger, kan vi sørge for processen er så optimal som muligt.

Vi hjælper dig med:

•   Definering af kravspecifikation
•   Design af den samlede nye brugeroplevelse
•   Flytning af kategori og produktinformationer
•   Flytning af kundedatabase og ordrehistorik
•   Opsætning af core funktionalitet
•   Beskyttelse af nuværende placeringer i søgemaskinerne
•   Optimering af webshoppens on-page SEO
•   Relancering og information af trofaste kunder

Oplev alle fordelene og mulighederne ved at opgradere din webshop til en Magento webshop, som er den perfekte e-handelsløsning til den ambitiøse webshopejer.

3 trin til at øge din omsætning

trending_up

KONVERTERINGSOPTIMERING

— Sænk den kognitive belastning for brugerne, gør det nemmere for dem at udføre den kommercielle hensigt og gennemføre en ordre.
add
people

BRUGERGENERET INDHOLD

— Social proof i form af anmeldelser reducerer den kognitive belastning hos den besøgende og gør det nemmere at træffe beslutning om et køb.
add
phonelink

SØGEMASKINEOPTIMERING

— Synliggør din webshop i søgeresultaterne med on-page og off-page tiltag og få flere besøgende på din webshop.
add

Andre som dig vi har hjulpet

Webshop med designerbrands

Driver du en webshop med designerbrands, så er du nok bekendt med udfordringen i, at skille sig ud fra mængden. Mange andre webshops sælger produkter, der er nøjagtigt magen til dine - så hvordan skiller du dig så ud?

Udfordring

Vi har i en 12 måneders periode samarbejdet med en webshop, der sælger kendte designerbrands til en kræsen målgruppe. Webshoppen havde indledende en dalende konverteringsrate og fandt det svært, at skelne sig ud i et voksende rødt marked.


Løsning

Gennem løbende analyser af tilgængelig kvantitativ data, sessionsoptagelser og brugertest fandt vi frem til flere områder på webshoppen, der kunne forbedres. Vi udfører løbende dataanalyse og splittest for at opstille og bekræfte hypoteser.

Vi har bl.a. arbejdet med at fortælle "Den gode historie", skabe autoritet og udvise ekspertise på webshoppen.


Resultat

Gennem et struktureret samarbejde og dialog har vi løftet konverteringsraten med 116,49% set i forhold til samme periode foregående år.

Endvidere er afbrydelsesfrekvensen under checkout-processen faldet betydeligt og gennemsnitlig sessionsvarighed steget med 38,55%.


Fysisk butik med webshop

Væksten indenfor e-commerce har været stejlt stigende de seneste år. Vi blev kontaktet af en forretning med to fysiske forretninger i Indre København. Indehaverne havde et ønske om, at optimere online tilstedeværelsen og øge omsætningen gennem e-commerce.


Udfordring

For fysiske forretninger kan springet til online være udfordrende, eksekveres det rigtig er belønningen stor. Målet kan være, at der opstår en synergieffekt mellem den fysiske forretning og webshoppen. Hvordan eksekveres dette rigtigt?


Løsning

Vi indså hurtigt, at den tidligere webshopløsning ikke stod til at redde. Vi valgte derfor i tæt samarbejde med kunden, at udvikle en ny webshop fra bunden.

Den nye webshop fungerer både selvstændigt og som touchpoint på customer journey mod de to fysiske forretninger i indre København.

Efter at have vist høj ROI på den danske platform, blev der truffet beslutning om, at udvide til det engelsksprogede marked.


Resultat

Webshoppen har i den indledende periode leveret en stigning i konverteringsrate på gennemsnitligt 39,20% hver måned, set i forhold til måneden før.

Overordnet er konverteringsraten steget med 361% sammenlignet med tidligere år før vores samarbejde.

B2C Webshop – Boost dine salg og byg relation til dine kunder

Vi ved, at din webshop skal fungere uden fejl for at tilfredsstille den moderne forbruger. Kampen om kunderne er simpelthen for hård for B2C webshops til, at du kan tillade små ”svipsere”. Vi bygger B2C webshops, der sænker det kognitive load for forbrugerne. For dig betyder det flere ordrer.

Hvordan gør vi så det?

Vi designer simple brugerrejser med et minimalt antal klik fra forbrugeren første gang besøger din nye webshop, over evaluering af de tilgængelige informationer og hele vejen til ordreafgivelse og betaling.

Vi gør alt hvad vi kan, for at sænke den procentdel af besøgende, der falder fra undervejs, og herved sikres en høj konverteringsrate.

Din webshop på et globalt marked

Hvis dit marked er globalt eller du ville ønske det var, så er Magento klar til hjælpe dig. Systemet rummer som standard mulighed for et ubegrænset antal landespecifikke butiksvinduer med lokalt sprog, valuta og indhold. Med Magento kan hele verdenen være dit marked, samtidigt med du kan styre alting fra et simpel adminpanel.

B2B virksomhedens hemmelige våben - En online webshop

En eCommerce løsning på forkanten af den teknologiske udvikling.

Vi har hjulpet kunder indenfor stort set alle brancher, herunder fabrikanter, distributører og engrosforhandlere med at skabe en effektive salgskanal ved brug af Magento.

For at sikre effektive arbejdsgange, er det vigtigt for B2B virksomheder at deres online salgskanal taler direkte sammen med virksomhedens mange andre digitale systemer herunder CRM og ordrestyringssystem. Magentos store økosystem af flere tusinde udviklere på globalt plan sikrer, at der altid er en nuværende integration til jeres forretningskritiske systemer – eller at den hurtigt og kosteffektivt kan udvikles.

Vi ved, at I som B2B virksomhed ikke kun skal opbygge relationer til individuelle personer, I skal styre relationer til en stor spredning af interessenter hos andre virksomheder. Med Magento kan vi skabe simple og tilpassede bestillingsflows for hver af jeres kunder. Herunder kan tilpasses priser, leveringsformer og betalingsbetingelser for hver enkelt kunde konto.

Alt dette resulterer i en strømlinet købsoplevelse for jeres kunder og en høj ROI.

Rie Larsen

Skrevet af Rie Larsen
Webudvikler @ Intelligo Denmark ApS

Vidensdeling

Hos Intelligo går vi ind for vidensdeling, hvilket giver dig en kontant fordel. Når du samarbejder med os deler vi alle vores gode ideer og data indsigter med dig.

Det betyder, at du sparer på udgifter til konferencer og dyre branche nyhedsbreve. Vi samler det hele for dig i en let fordøjelig og actionable form på vores blog og i de case studies, som vi sender ud til vores samarbejdspartnere.

Det gør det nemt for dig, at holde dig opdateret på hvad der sker, og hvilke resultater vi har skabt for webshops der ligner din.


arrow_forward Få den nyeste viden